Asiakastarinoita

No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable

– Socrates

Meistä sanottua

Sali, jossa oikeanlainen tekeminen ja erityisesti tekniikka aina pääroolissa.

Niiden ohella rento ilmapiiri ja huumori ovat myös vahvasti läsnä. Asiaansa paneutuneet valmentajat jaksavat aina vastata kysymykseen kuin kysymykseen.

Heidi

Monipuolinen sali ja ammattitaitoiset valmentajat. Tsemppiä ja apua saa aina.

Maija

Salilta löytyy kaikki tarpeellinen treenaamiseen ja ennen kaikea mahtava yhteishenki.

Emmi

Valmennukset toteutetaan aina asiakkaan toiveita ja tavoitteita ajatellen.

Valmentajan kanssa tulee myös viestiteltyä paljon sovittujen tapaamisien ulkopuolellakin, joten käytännössä apua ja tukea saa koko ajan kun tarvitsee.

Salla

Ensin ajattelin käydä kokeilemassa Katjan vetämiä ryhmätreenejä, joihin jäin heti koukkuun. Ryhmätreenit ovat olleet monipuoliset ja niissä olen aina oppinut jonkin uuden asian treenaamisesta. Treeneissä löytyy aina myös vaihtoehtoiset liikkeet, joten ne sopivat aina kaikille. Niin sanotusti liikepankki ja treenivälineistö tuntuu olevan rajaton, joten vain mielikuvitus on rajana.

Sitten kävin Jussin vetämässä maastavedon tekniikkapäivässä, joka oli sekä teorian että käytännön puolesta kattava setti. Omasta mave suorituksesta sai henkilökohtaisen palautteen nostotekniikasta, jossa käytiin läpi omat kehityskohdat. Opin konkreettisesti miten parantaa omaa nostotekniikkaani. Mave tekniikkapäivän jälkeen oli päästävä kokeilemaan myös kyykyn tekniikkapäivä, nyt odotan jo innolla tulevia tekniikkapäiviä.

Käytyäni ryhmätreeneissä ja tekniikkapäivissä voin sanoa, että itselläni oikeasti iski kipinä treenata kovaa. Tämän takia päätin ottaa itselleni yksilövalmennuksen, jota tällä hetkellä käyn. En voi muuta todeta kuin, että tällä salilla todella viihtyy, voi treenata kunnolla ja monipuolisesti

Santeri

Tehdään tavoitteistasi totta!


%d bloggaajaa tykkää tästä: